top of page
IMG_1142.jpg

villkor

Allmänna villkor

Då jag är en del av brudmakeup.se så följer jag deras prislista och villkor, för villkor gällande hår- och makeuptjänster finns de även att läsa här.

PRIS

Prislista för makeup- & hårtjänster hittar du här.

Prislista för fototjänster hittar du här.

Önskas kombopaket av styling & foto, vänligen skicka bokningsförfrågan för prisförslag.

Jag förbehåller mig rätten att göra prisändringar. Bokningar genomförda innan dessa, utförs till avtalat pris. 

Om inget annat avtalas gäller följande villkor, dessa godkänns av kund när handpenningsfakturan betalas och bokningen är bindande för båda parter.

Har ni några frågor är ni välkomna att kontakta mig på c.henryssons@gmail.com.

RESA & BOENDE

Jag utgår från Lund och resekostnader med 6 kr/km tillkommer på alla priser.

Behöver jag resa i mer än 2 h enkel resa, kommer vi tillsammans överens om ett paketpris som inkluderar resa och övernattning.

 

 

BOKNING

Din bokningsförfrågan skickar du in via kontaktformuläret som ni hittar här. 

Notera att du genom att skicka en bokningsförfrågan via kontaktformuläret skickar en förfrågan. Bokningen är inte slutförd först den är bekräftat av båda parter och handpenningen är inbetald.

 

När jag mottagit din förfrågan får du en offert till den e-post du angivit och när jag fått en bekräftelse från dig att du vill gå vidare med bokningen får du slutligen en faktura på handpenningen

Om det inom sju dagar efter skickad offert inte gått vidare till bokning så förbehåller jag mig rätten att boka in någon annan.

 

Om inget annat avtalas skall handpenning motsvarande 50% av totalbeloppet vara betald inom 7 dagar från fakturadatum. Så snart handpenningen är betald är bokningen bindande för båda parter.

Handpenningen räknas av från det totala beloppet och resterande summa skall vara betald senast 14 dagar innan bröllopsdagen. Förfallodatum framgår av faktura.

Obs! Notera att bokningen ej är giltig först handpenningen är betald, om denna ej betalas i tid kan jag inte längre garantera tillgänglighet för önskat datum.

HANDPENNING

Jag tar ut en bokningsavgift, såkallad handpenning, för att göra mig tillgänglig för dig det önskade datumet och för att göra bokningen bindande. Det är en trygghet och garanti för både dig och mig att bokningen är klar.

Handpenningen innebär ingen extra avgift utan räknas av från totalbeloppet.

BETALNING

Betalningen får ni på faktura till den e-post ni angett i kontaktformuläret. Vänligen observera förfallodatum.

 

Vid betalning från utlandet, tillkommer en administrativ kostnad på 100 kr per betalning. 

MINIMUM BOKNING 

Jag förbehåller mig rätten att tacka nej till uppdrag mindre än de paket som erbjuds på hemsidan, i synnerhet under högsäsong. 

 

Skulle du vilja göra ändringar i din bokning till ett mindre brudpaket eller färre antal tjänster efter att vi mottagit handpenning, görs det i överenskommelse.

Bröllop Utomlands

Jag reser gärna utomlands för att hjälpa dig med brudmakeup, hårstyling och/eller foto! Vid förfrågningar om bröllopstjänster utomlands, skicka in en förfrågan via kontaktformuläret med information om bröllopet för offert.

ÅNGERRÄTT

Du har 14 dagars ångerrätt. Ångerfristen räknas från dagen efter att du ingick avtalet. Skulle ni ångra ert köp, meddela skriftligen inom 14 dagar. Handpenning återbetalas.

 

Ångerrätten gäller inte om arbetet påbörjas eller utförs inom 14 dagar från bokning.

 

 

SYNPUNKTER & KLAGOMÅL

Om du skulle ha synpunkter eller klagomål, kontakta snarast möjligt för att jag ska ha möjlighet att hjälpa dig, åtgärda eventuella fel eller på annat sätt kompensera er. 

 

Din feedback ger mig möjlighet att utvecklas! Efter bröllopet är jag därför supertacksam om du vill ta er tiden att berätta vad du varit nöjd med, vad du tycker har fungerat bra och vad som kunde fungerat bättre.

 

 

OM- OCH AVBOKNING

Om du av någon anledning skulle behöva om- eller avboka gäller följande:​

- Om- och avbokning av tjänster görs skriftligen per e-post till c.henryssons@gmail.com

- Handpenning återbetalas ej med undantag för 14 dagars ångerrätt.​

- Vid ombokning av bröllopstjänst/er, meddela snarast möjligt och senast 30 dagar innan bröllopsdatum. I annat fall debiteras du full avgift för tjänsterna. Jag kan ej garantera en ombokning men lovar att göra mitt yttersta. Skulle jag ej vara tillgänglig för nytt datum hjälper jag dig mer än gärna att hitta en ny MUA/fotograf.

Jag har enbart möjlighet att göra en ombokning, skulle datum för bröllopstjänst/er behöva flyttas ännu en gång görs en ny bokning inkl ny handpenning.

- Vid avbokning av bröllopstjänst/er meddela skriftligt per e-post till c.henryssons@gmail.com snarast möjligt och senast 30 dagar innan bröllopsdatum. I annat fall debiteras du full avgift för tjänst/erna. Handpenning återbetalas ej, men inga extra avgifter utöver de avtalade tillkommer.

 

​- Vid avbokning av övriga tjänster, meddela senast 30 dagar före bokat datum. I annat fall debiteras du full avgift för tjänst/erna. Handpenning återbetalas ej, men inga extra avgifter utöver de avtalade tillkommer.

- Vid bokning av bröllopstjänst/er inom 30 dagar före bröllopsdagen debiteras du full avgift för uppdraget vid om- eller avbokning.​

Om jag av någon anledning skulle behöva omboka en tid meddelas du snarast möjligt och om möjligt senast 24h innan bokad tid.

Vid förhinder, sjukdom eller annan oförutsedd händelse gör jag mitt yttersta för att hitta en ersättare.

Skulle jag mot mina förhoppningar ej lyckas ordna en ersättare återbetalas erlagd avgift för arbete som ej utförts.


Om jag av någon anledning skulle behöva omboka en tid, meddelas du snarast möjligt och om möjligt senast 24 h innan bokad tid. 

 

BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

Genom att skicka in en bokningsförfrågan genom kontaktformuläret här godkänner du att de personuppgifter du uppgett sparas och behandlas av c.henrysson när du har en aktiv kundrelation med företaget. Jag tar enbart in och sparar de uppgifter som är nödvändiga för att jag skall kunna besvara er förfrågan med offert & bokningsbekräftelse, ge er god service & svara på frågor om tjänster, genomföra er bokning & leverera önskad tjänst samt kommunicera med dig via telefon, e-post eller andra kontaktvägar så som exempelvis sociala medier.

 

Jag kommer ej att skicka ut någon reklam!

 

Behandlingen sker enligt gällande lagstiftning vilket innebär att era personuppgifter ej sparas längre än nödvändigt för ändamålen. Så snart uppdraget är slutfört raderas alla era uppgifter.

Jag tycker det är fantastiskt om ni vill dela med er av bilder från bröllopet så jag kan publicera dem här på hemsidan och/eller i mina sociala medier. Jag ber alltid om tillåtelse vid avtal innan jag gör detta. Skulle ni ångra er och vill ta bort bilderna så är det bara att höra av sig.

Gäller enbart makeup- och hårtjänster

ALLERGIER

Det är er skyldighet att informera mig om eventuella allergier eller annan känslighet. 

OMBOKNING PROVTILLFÄLLE

- Vid ombokning av provtillfälle; meddela snarast möjligt & om möjligt senast 24h innan avtalad tid. I annat fall kan jag behöva debitera er för kostnader som kan tillkomma vid ombokning.

GÄLLER ENBART FOTOTJÄNSTER

PLANERINGSMÖTE

Planeringsmötets syfte är att ni skall få lyfta era tankar och idéer gällande dagen i sin helhet och i detalj. Eventuella önskemål på specifika bilder samt redigeringsstil lyfts under detta möte. Vi passar även på att lära känna varandra lite enkelt för att skapa en avslappnad stämning och trygghet inför den stora dagen. Planeringsmötet kan hållas fysiskt eller via länk. Vid fysisk träff utgår reseersättning enligt villkor ovan. Jag avsätter ca 1-2h för tillfället beroende på valt fotopaket. Önskar ni ytterligare tid på planeringsmötet tillkommer en avgift på 500kr per påbörjad timme.

Jag rekommenderar att vi bokar in planeringsmötet senast 4-8 veckor innan bröllopet. Tid, datum och eventuell fysisk plats kommer vi överens om. Jag förbehåller mig rätten att tacka nej till planeringsmöte under helger, i synnerhet under högsäsong maj-oktober.

 

bottom of page